Wie zijn de Foto Designers?

Het team van Foto Designers bestaat uit een aantal zeer bevlogen  fotografen, ontwerpers en stylisten. We zijn constant bezig met het bedenken van vernieuwende, creatieve ideeën.  Dit leidt tot fotodecoraties die in al hun eenvoud een luxe uitstraling hebben. Om dit hoge niveau te waarborgen zijn onze producten alleen verkrijgbaar bij erkende vakfotografen.

Projecten

Een interieur is meer dan alleen een verzameling meubilair. Een fotodecoratie tilt een ruimte naar een hoger niveau. Het is het laatste puzzelstuk dat een ruimte laat leven. Het is geen lichte opgave om dat te bereiken. Het vraagt om een professionele blik van een ontwerper met een brede kijk. Foto Designers onderscheidt zich daarin met een totaalvisie. Wij beperken ons niet tot het leveren van “zomaar een poster of doekje in een goedkope lijst”. Wij verdiepen ons tot de kleinste details in uw interieur en zoeken naar een onderscheidend materiaal. We drukken daar karakteristieke foto`s op af. Door ons creatieve inzicht creëren wij voor u het volmaakte kunstwerk!

Dealer worden?

Onze producten zijn alleen verkrijgbaar via vakfotografen. Ben je een creatieve vakfotograaf en op zoek naar onderscheidende producten? Maak een afspraak met ons, voor een uitgebreide productpresentatie!

Foto Designers
Niels Beerbaum 
Elkerlijkpad 22 
3813 CN Amersfoort
M. 06 – 53 29 11 11 
info@fotodesigners.nl 

BTW nr. 1670.38.588.B.01 
KvK 32091731  

Foto Designers upload

https://fotodesigners.wetransfer.com